Comencen les Fires de Sant Narcís de Girona

La música i la cultura popular són les protagonistes
Les Fires de Sant Narcís s'allargaran el 28 d'octubre i s'allargaran fins al 6 de novembre | Cedida

 

Un any més arriben les Fires de Sant Narcís de Girona. Des d'aquest 28 d'octubre fins al 6 de novembre, la ciutat s'omplirà de música i cultura popular. Els actes arrenquen a les sis de la tarda amb la cercavila de gegants i capgrossos, seguida del pregó i espectacle inaugural amb la colla castellera dels Marrecs de Salt.

  

  

 

 

Durant cada dia de Festa Major, hi haurà actes per a tots els gustos. Hi haurà correfoc, Diada Castellera, Trobada de Gegants, Concurs de Colles Sardanistes, castell de focs... un seguit de propostes que configuren una àmplia programació que podeu consultar en aquest enllaç.

 

La música també té un paper molt important en les Fires de Sant Narcís. En total, l'Ajuntament de Girona ha programat 45 concerts en diferents escenaris de la ciutat. La Raíz, Oques Grasses, Berri Txarrak, Ebri Knight i l'orquestra Di-Versiones seran alguns dels grups que tocaran a l'escenari de la Copa. Pel que fa a la plaça de Sant Feliu, hi haurà les actuacions de Paula Valls i Ramon Mirabet, Joana Serrat i Xarim Aresté, Black Musig Big Band i La Dinamo Statik Funk Explosion, Maria Arnal amb Marcel Bagés, i Xavi Sarrià amb Feliu Ventura. L'últim escenari principal, el de l'envelat, acollirà els concerts de La Principal de la Bisbal, l'Orquestra Maravella, l'Orquestra Selvatana i l'Orquestra Montgrins.

 

Durant els dies de Festa Major tindran lloc 45 concerts | Ajuntament de Girona

La voluntat de la ciutat és que la festa no només tingui lloc en punts cèntrics i que els barris també la puguin gaudir. Per aquest motiu, s'han organitzat diversos concerts i espectacles en altres zones de la ciutat com ara al parc del Migdia, la frontissa de Santa Eugènia o la plaça de l'Assumpció de Sant Narcís.