rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

Comencen les rebaixes d'estiu 2017

Algunes marques ja ofereixen descomptes de fins al 50% en peces de roba de pretemporada
Algunes marques ja ofereixen importants descomptes | Cedida

 

La temporada estival ve acompanyada de les rebaixes, una ocasió perfecta per renovar l'armari, i adquirir les últimes tendències a uns preus de ganga. Tot i que la data oficial d'inici de les rebaixes és el pròxim 1 de juliol, diferents marques han avançat els descomptes, i podem trobar molts productes a un preu més baix. És el cas de Cortefiel, H&M i la seva segona marca & Other Stories, així com Mango, Springfield i Women's Secret. D'altra banda, les botigues d'Inditex tenen previst començar les rebaixes amb l'arribada del mes de juliol. 

I és que, tot i que a algunes de les botigues mencionades podrem gaudir de descomptes de fins al 50% en roba de pretemporada, moltes altres donaran la benvinguda oficial a les rebaixes el pròxim 20 de juny, com és el cas d'Asos o Women's Secret. Aquesta última marca posposarà l'arribada dels descomptes fins a l'1 de juliol tan sols a quatre comunitats autònomes, entre les quals trobem Catalunya, i Inditex farà el mateix a tot l'Estat. Enguany, com ja va passar l'any passat, s'espera que els descomptes arribin al 70%.

 

D'altra banda, Springfield finalitzarà la seva campanya de rebaixes el pròxim 20 d'agost, mentre que a la resta continuaran fins al 31 d'agost. A més, el portal 'ellahoy.es' ha elaborat una llista amb les diferents comunitats autònomes, per conèixer la data d'inici oficial dels descomptes. Gràcies al portal mencionat, sabem que a Catalunya les rebaixes començaran l'1 de juliol, i acabaran el 31 d'agost. A altres comunitats com Madrid, però, les rebaixes començaran el 21 de juny, i s'allargaran fins al 21 de setembre, mentre que al País Valencià les rebaixes s'iniciaran el 29 de juny, i duraran fins al 5 de setembre. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris