Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El comiat més divertit en una esquela

Un veí de la Corunya s'acomiada dels seus de la forma més còmica
Esquela de Rafael Ángel García Rey | Cedida

 

No tots els comiats han de ser amargs. Això devia pensar el veí de la Corunya, Rafael Ángel García Rey, de 63 anys, que va demanar a la seva família que, després de morir, publiquessin una frase a la seva esquela per poder acomiadar-se amb el toc d'humor que sempre el va caracteritzar.

  

  

«Me'n vaig, que he de marxar», recollia la dedicatòria al mort. Així ho va publicar el diari 'La Voz de Galícia', el qual aprofitava per rememorar altres grans anècdotes dels qui van dir adéu, però no sense abans deixar una última anècdota i somriure entre els que l'han de vetllar.

 

 

Un comiat famolenc

Un dels moments més sonats va ser l'enterrament de l'ancià Richard Lussi, que va demanar que, en el moment de donar-li sepultura, l'acompanyessin dos exemplars del seu sandvitx favorit. No fos cas que allà on fos no trobés un altre igual.

Ens veiem, però sense pressa

Un altre gallec, Rafael Domingo, va ser protagonista per un missatge recordat per emotiu i divertit: «Avui em reuneixo amb la meva companya de vida i no vull fer-ho sense acomiadar-me abans de tots aquells que ens heu acompanyat durant la nostra vida. Ja ens veurem, però no tinguis pressa. Jo ja estic amb la Mari» dictava el missatge col·locat a la porta d'un establiment de la regió.

Unes cerveses al seu honor

Finalment, va ser un altre corunyès, José Luis Gómez Cotelo, qui es va acomiadar dels seus éssers estimats deixant una última voluntat que havien de complir: «Per petició del mort es realitzarà una quedada a la Cerveseria de l'Estrella dissabte a les sis de la tarda». Allà es van citar. Un gran moment per recordar entre amics.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris