Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un component de la canyella és efectiu en la lluita contra l'obesitat

El Cinamaldehid ajuda a cremar les cèl·lules grasses
 
La canyella podria ser un medicament natural per a l'obesitat | mujerchic.com

 

Un estudi podria haver obtingut uns resultats excel·lents per a aquelles persones que sofreixin d'obesitat o sobrepès i que no vulguin prendre medicaments. Segons informa 'Metabolism', investigadors de la Universitat de Michigan, EUA, haurien descobert un compost de la canyella que pot ser beneficiós davant el metabolisme del greix.

Es tracta del cinamaldehído, l'oli que li dóna sabor a aquesta coneguda espècia, el qual provoca un efecte protector davant l'obesitat i la hiperglucemia. Segons l'estudi, millora la salut metabòlica, actuant sobre les cèl·lules del teixit gras, per mitjà de la termogénesis, procés que indueix a les mateixes a cremar energia i, per tant, greix.

 

La creixent epidèmia de malalties com l'obesitat ha provocat que s'hagi d'innovar en estudis que activin la lluita contra aquesta. Per això, es busca potenciar el procés de la termogènesis en les cèl·lules grasses, el qual ajudaria als afectats a acudir el seu pes de manera notable, únicament per mitjà de la ingesta del cinamaldehído, que es troba entre els components de la canyella.

Sense medicaments

El principal autor de l'estudi, Jun Wu, va reconèixer que el «superàvit d'energia» amb el qual es troba la societat avui dia, a causa del sedentarisme existent en la societat, provoca que els processos de consum d'energia no siguin tan efectius com anteriorment, ja que els pacients no són propensos a realitzar activitats que generin mecanismes de crema de greix.

 

Per això, l'investigador celebra que, en cas de confirmar-se la teoria, s'estaria innovant en un producte solidari per a la reducció del pes, el qual, a més, en tractar-se d'un aliment natural, no comportaria la ingesta de medicaments per part dels pacients, per la qual cosa veurien d'una manera més positiva seguir amb el tractament recomanat.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris