Comprova si t'ha tocat la Loteria de Nadal

La Grossa està premiada amb 400.000 euros per dècim
Imatge d'arxiu del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal. | CatalunyaDiari.cat 

 

El Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal ha acabat i ha repartit milions d'euros per tota Espanya. Ara ha arribat el moment d'agafar tots els dècims i participacions que tinguis i comprovar si han estat premiats o no. Aquí et deixem una eina perquè ho puguis resoldre fàcilment, molta sort.

 

RTVE.es utiliza cookies con finalidad técnica para ofrecer la mejor experiencia al usuario.

Al navegar por RTVE.es aceptas el uso de cookies.

AceptarMás información

 

«Ara es veu molta alegria al barri», després del 'Gordo' de 2016

L'Administració de Loteria número 32 de Madrid, regentada per Agustín i María José, va vendre íntegrament el premi 'Gordo' del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal el 2016. Un any després, María José assegura que a l'establiment «hi ha una miqueta més d'enrenou» que l'any passat i que després de repartir el premi més important, «ara es veu molta alegria al barri».

365 dies després, María José recorda que ella i Agustín portaven tan sols tres mesos regentant l'administració, va ser un gran cop de sort. «Acabàvem de començar, tres mesos portàvem», ha apuntat la propietària de l'administració, ubicada al número quatre del passeig de l'Esperança de Madrid.

 

Un cop d'efecte per a l'administració i el barri

María José ha reconegut que vendre el 'Gordo' de 2016 ha estat un cop d'efecte per al seu local. «Sí que es nota que hi ha més públic en comparació amb l'any passat», ha destacat. Ahir mateix, dijous, el dia abans del sorteig, la gent feia cua a la porta de la seva administració per comprar el número de la sort.

 

Part de la pluja de milions va anar a parar a Mariángeles, una de les agraciades. Portava un dècim i 15 anys sense feina. Tenia una fruiteria amb el seu espòs que va haver de tancar quan ell va patir un ictus. «Estic molt contenta i el primer que faré és un viatge, la resta ho invertiré a viure i ajudar a la meva filla amb els estudis», explicava.

A Marian i a la seva mare Juani, els hi va tocar 400.000 euros a cadascuna. La filla, que es va assabentar quan estava a l'oficina, es va escapar per anar a explicar-s'ho a la seva mare en persona «no sigui que li anés a passar alguna cosa» en espantar-se. «És una alegria immensa, estic embarassada i això ajuda molt, però s'ha de continuar treballant», deia.