rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

CRIM MATARÓ

⚫ Els Mossos desvinculen el germà desaparegut de l'assassinat de la nena de 13 anys

ÚLTIMA HORA

🌊 Alerta de tsunami al Japó per un fort terratrèmol de 6,8

Els concursants de 'GH' critiquen l'oferta econòmica de 'Viva la vida' per participar en un especial

El programa de Toñi Moreno ha ofert pagar entorn de 60 i 100 euros als concursants per assistir al programa
Els concursants de la 6 edició de 'Gran Hermano' reunits.  | Cedida

 

Davant l'esperada estrena de 'Gran Hermano Revolution', previst per al dimarts 19 de setembre, el programa de Toñi Moreno ha preparat per a aquest diumenge un programa especial en homenatge al concurs i al que acudiran 25 dels exconcursants més sonats de les últimes edicions. No obstant això, segons ha revelat 'El Confi TV' en exclusiva, molts dels participants han rebutjat assistir perquè consideren «un abús» l'oferta econòmica que la cadena els ha fet per participar en l'especial i que rondaria els 100 euros bruts i desplaçaments en el millor dels casos.

I és que segons ha revelat Íñigo González, participant de la primera edició, ell i els seus companys estan «cabrejats» per la quantitat oferta: «Els exconcursants de la primera edició de 'GH' estem cabrejats perquè no ens sembla bé ni el tracte ni els miserables diners que ofereixen. Jo no vaig per 60 euros a fer de tonto a un plató de televisió. Si volen que vagi, ha de ser per moltíssims més diners». La mateixa opinió comparteix Iván Armesto, que ha esclatat en conèixer l'oferta: «Els homenatges cal fer-los en condicions amb un catxe respectable i no fotent-se».

 

Alguns dels concursants de 'Gran GHermano15' | Telecinco

 

Segons els concursants, el programa de Toñi Moreno intenta aprofitar-se d'ells i de l'interès de molts d'ells per tornar a sortir a la televisió. «Se segueixen rient dels quals any a any estan com a bojos de sortir una altra vegada per la caixa ximple. I és que sempre n'hi ha molts disposats a pagar-se els seus viatges i hotels a canvi de sortir una estona per la tele», comentava Mario Artiaga, concursant de la quarta edició. Així les coses, malgrat que segons la productora la idea era «fer el retrobament més gran de 'GH'», finalment no serà així i en el seu lloc, només acudiran alguns dels guanyadors i rostres com Nuria 'Fresita', de 'GH5'; Bea, de 'GH7'; Patricia Ledesma, de 'GH3'; Amor Romeira de 'GH9'; Iván i Gemma de 'GH10' i Bea i Rodrigo, de 'GH17'.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris