rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La coneguda marca de detergent Norit trasllada la seu a Madrid

Ac Marca, conglomerat empresarial al qual pertany la marca, marxa de L'Hospitalet de Llobregat després de més de 75 anys
Norit, una altra empresa que marxa de Catalunya | Ac Marca

 

La coneguda marca de detergent Norit també fa les maletes i emprèn un nou viatge lluny de Catalunya. Nascuda a Barcelona, la icònica marca trasllada la seva seu de l’Hospitalet de Llobregat fins a Madrid, deixant enrere un llegat de més de 75 anys instal·lada en terres catalanes. Segons explica ‘El Español’, Ac Marca —grup empresarial al qual pertany Norit— ha decidit traslladar la seva seu cap a la capital d’Espanya a partir del conflicte polític que viu Catalunya.  

Així doncs, Ac Marca hauria pres una dràstica decisió que, de fet, ja haurien pres moltes altres empreses des que la situació a Catalunya és inestable. De fet, tal com afirma el mitjà citat, no serà només Norit la marca que marxarà de Catalunya, ja que el conglomerat empresarial en qüestió compta amb sis marques més que partiran cap a Madrid: Sanytol, Lactovit, Giorgi, Aftersun, Ecran i Ceys.

 

La fuga de gairebé 3.000 empreses  

 

Des del passat 2 d’octubre, un total de 2.907 empreses han traslladat la seva seu empresarial de Catalunya cap a altres regions de l’estat. Així mateix, segons apunta el mitjà citat, 2.591 empreses tenien la seva seu a Barcelona, mentre que 143 marques ‘residien’ a Tarragona, 108 a Lleida i 65 a Girona.

 

Per tant, a aquest èxode considerable del producte català ara s’hi haurien de sumar set marques més, entre les quals en destaca la mítica Norit.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris