rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El Congrés de Telefonia Mòbil podria marxar de Barcelona a partir del 2019

Els organitzadors ho han fet saber en una reunió on, per primera vegada, no hi havia cap representant de la Generalitat
El delegat del GSMA, John Hoffman | EFE

 

El conseller delegat del Congrés de telefonia Mòbil (GSMA), John Hoffman, ha fet saber al govern espanyol i a l'Ajuntament de Barcelona, en una reunió aquest passat dimecres 8 de novembre, la inquietud de l'organització davant la situació política que viu el país. Un avís que arriba un mes després que l'organització del congrés, que se celebra a Barcelona des del 2006, assegurava que es quedarien a Catalunya en els pròxims 6 anys, fins al 2023: «La GSMA té un acord amb els socis de la ciutat de Barcelona que fan de Barcelona la 'Mobile World Capital' i la seu del GSMA 'Mobile World Congress' fins a l’any 2023». Segons publica 'Rac1', a hores d'ara, només està garantida l'edició de l'any vinent. 

Primera reunió sense la Generalitat

 

Com a conseqüència de l'aplicació de l'article 155, en la trobada no hi havia cap representant de la Generalitat, sinó que només hi eren l'Ajuntament i l'Estat, els quals es van afanyar a tranquil·litzar al conseller delegat del Congrés mundial en el camp de les comunicacions mòbils. En la reunió  també es va nomenar Carlos Grau com a nou director de la Fundació Barcelona Mobile Word Capital, una decisió que la Generalitat no va veure amb bons ulls. Cal recordar que el Congrés Mundial de Telefonia Mòbil aplega les personalitats més destacades del sector, des d'operadors de telefonia mòbil, empreses fabricants de terminals i equipament electrònic del sector de les comunicacions, professionals d’internet, desenvolupadors d’aplicacions, així com empreses de l’entreteniment. 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris