rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La conversa entre el Gran Wyoming i Jordi Évole fora del directe que s'ha fet viral

Els comentaris dels presentadors han triomfat pel seu enginy
Fes click a la imatge per accedir al vídeo. | Cedida

 

Els comentaris dels presentadors quan s'apaguen les càmeres i pensen que ningú els escolta sempre han encuriosit molt la gent. És per això que cada vegada que es filtren comentaris 'off càmera' no triguen a fer-se virals. Això ha passat amb una conversa que van mantenir el Gran Wyoming i Jordi Évole minuts abans de la connexió en directe a 'El intermedio'. Aquest cop ha estat el mateix canal el que ha decidit emetre el vídeo on es pot veure els dos presentadors parlant de coses quotidianes i, sobretot, fent humor. 

«Chechu, com estàs?», li pregunta el presentador de 'Salvados' a l'humorista. «Aquí, anem tirant, fill meu. Hi ha gent que diu que estic bé i uns altres que estic gordet. Però jo em veig normal», li respon Wyoming. Com és normal, els espectadors que formen part del públic del programa no poden evitar riure davant d'aquesta escena. Després, des de plató li comuniquen a Wyoming que hi ha retard en la connexió, fet que va donar peu a Évole per dir: «Jo mental en tinc molt». Els estira-i-arronsa humorístics entre els dos no van parar. «Ens veus?», li preguntava Sandra Sabatés al de Barcelona, i ell contestava: «No, estic molt precari». Com no podia ser d'una altra manera, el presentador d''El intermedio' va exclamar: «Doncs m'he posat una samarreta cenyida per a tu», i el de 'Salvados' li va preguntar: «Se't marquen els mugrons?». 

 

No és d'estranyar que la conversa s'hagi fet viral i és que cal destacar que combina dos dels humoristes més divertits del moment. I és que, tot i que Évole no es dedica ara a aquest camp, sí que ho va fer durant molt de temps abans de començar amb els reportatges d'investigació. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris