rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Coral González, la jove del «Claro que sí, guapi», sorprèn amb un gran escot a les xarxes socials

La ballarina va ser coneguda per la seva participació a l'anunci de 'Chicfy' i ara llueix la seva espectacular figura a Instagram

 

Coral González, la jove del «Claro que sí, guapi» de l'anunci de 'Chicfy', està tenint una notorietat més que notable a les xarxes socials després que es donés a conèixer en aquest anunci. La jove cada vegada és més seguida a Instagram, on no dubta a publicar fotografies del seu dia a dia, del seu treball com a ballarina o de sessions fotogràfiques en les quals es mostra d'allò més sensual. Una de les fotos de Coral ha revolucionat les xarxes —així ho demostren els 6.500 'm'agrada', a diferència dels 4.000 que sol aconseguir habitualment— ja que apareix fotografiant-se davant un mirall d'un camerino abans de l'inici d'un dels seus espectacles en la qual mostra un gran escot. Els seus fans no han dubtat a lloar la seva figura. Actualment el seu compte d'Instagram està a punt de sobrepassar els 94.000 seguidors.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris