Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Correus ordena als seus treballadors que no enviïn res relacionat amb el referèndum

L'empresa pública va fer arribar una instrucció als directors de les oficines, que van notificar-ho a tots els treballadors
Correus ordena als seus treballadors que no enviïn res relacionat amb el referèndum.   | catalunyadiari.cat

 

Correus ha ordenat als seus treballadors no fer cap enviament que tingui a veure amb el referèndum de l'1 d'octubre. Segons ha avançat RAC1, l'empresa pública ha fet arribar una instrucció interna als directors de les oficines i sucursals perquè aturin qualsevol tramesa de paquets o cartes que puguin tenir a veure amb l'1-O. Amb aquesta mesura, ni les targetes censals ni les notificacions de les meses electorals enviades per la Generalitat no arribarien als domicilis dels catalans. La instrucció va arribar per correu electrònic a les oficines i va ser transmesa oralment als treballadors. Aquesta notificació informa que el referèndum ha quedat impugnat i suspès i que per aquesta raó no poden tramitar res que hi tingui a veure. A més, també es demana als treballadors que informin els seus superiors si observen qualsevol incidència. 

RAC1 informa que la Generalitat ha assegurat que era conscient que no podrien comptar amb Correus i que per aquesta raó ja van contemplar altres alternatives. Tot i així, segons el calendari de la convocatòria del referèndum, aquest dimecres era l'últim dia per escollir per sorteig els membres de les meses i divendres era l'últim per notificar-ho als ciutadans. Malgrat això, el Govern ja va avisar que davant d'una situació excepcional els tràmits es podrien allargar algun dia més. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris