rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El Corte Inglés amaga als seus tortells de Reis un total de 1.003 lingots d'or valorats en 48.000 euros

S'han elaborat 600.000 tortells i s'han distribuït amb aquests premis pels supermercats de tot el país
Una de les botigues d'El Corte Inglés en una imatge d'arxiu | Cedida

 

S'acosta el dia de Reis i les famílies corren als supermercats o a les pastisseries a comprar el tradicional tortell de Reis. La clàssica sopa de galets i el tall rodó es tanquen, el dia de Reis, amb el tortell en qüestió. Un pastís que, de fet, va carregat de múltiples sorpreses que es reparteixen entre els qui el mengen.

 

I el Corte Inglés, com sempre, ha posat als seus establiments milers de pastissos pel dia 6 de gener. A més, la cadena de supermercats, amb la col·laboració de l'empresa Degussa, amagarà en un total de 600.000 tortells un total de 1.003 lingots d'or, valorats en uns 48.000 euros.

 

Així, la botiga ha repartit aquests tortells per tot el país i, com no podia ser d'altra manera, la notícia ha cridat l'atenció de molts.

 

Un dels tortells elaborats per la cadena El Corte Inglés | el corte inglés

 

Es poden guanyar 47 euros amb cadascun 

Sembla mentida, però és totalment cert. Concretament, la cadena ha optat per col·locat 1.000 lingots d'un gram d'or pur —el preu del qual és de 47 euros— a l'interior dels seus tortells. Si s'obté aquest premi, que va en forma de targeta regal, s'ha de presentar a qualsevol botiga d'El Corte Inglés. 

 

La botiga voldria sorprendre així als seus clients més habituals amb una pràctica del tot inhabitual. Els lingots, a més, s'han col·locat en 25 varietats diferents de tortells.

 

Finalment, El Corte Inglés ha tret al mercat una nova modalitat de pastís: el tortell 'Dulcey'. Aquest postre ha estat elaborat amb albercoc i cruixent d'avellanes. Un pastís pels més atrevits i innovadors, tot i que també es podran trobar les modalitats clàssiques.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris