rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El Corte Inglés de la Rambla de Barcelona desapareixerà per la falta d'acord amb els propietaris de l'edifici

La firma tancarà les portes de l'edifici el vinent 1 de març
El Corte Inglés de La Rambla de Barcelona tancarà les seves portes | CatalunyaDiari.cat

El Corte Inglés ha decidit no renovar el contracte de lloguer de l'edifici situat a la plaça de Catalunya, número 23, que feia cantonada amb La Rambla de Barcelona. La falta d'acord entre ambdues parts ha portat als grans magatzems a perdre un dels seus centres, tot i que és el més petit que hi ha a la capital catalana.

 

Les seves portes es tancaran el vinent 1 de març, després del venciment del contracte que tenien amb IBA Capital, els propietaris de l'edifici que té més de 7.000 metres quadrats.

Possibles compradors 

Els actuals propietaris van comprar-li l'edifici a El Corte Inglés, l'any 2013, per 100 milions d'euros, i ara ja han iniciat la seva comercialització. Segons indica 'Modaes.es', 'H&M' i 'Primark' s'han interessat per l'immoble.

 

«Duplicitat» de marques 

Segons fonts dels grans magatzems, hi havia «duplicitat» de marques, ja que diverses també eren presents al centre del Portal de l'Àngel i el de Plaça Catalunya, situat entre els carrers Fontanella, Ronda Sant Pere i Via Layetana. A més, aquesta «duplicitat» suposaria encara més un problema a causa de la proximitat entre tots tres edificis de la firma.

Repartiment del personal

Pel que fa als treballadors del centre que fa cantonada amb La Rambla, no s'hauran de preocupar perquè seran repartits entre els altres dos centres mencionats, els quals estan a tan sols uns minuts del que desapareixerà.

 

Vendes per refinançar deutes

La firma va decidir vendre l'edifici a IBA Capital en un moment en què pretenien refinançar els seus deutes. De fet, també els hi van vendre l'edifici dels grans magatzems situat al número 9 del carrer Preciados de Madrid. Hi ha altres establiments que els han venut amb el mateix objectiu, tot i que van rebre el suport de deu bancs per fer front als seus deutes.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris