Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El Corte Inglés, Inditex i Uniqlo seguiran el camí del petit comerç i no obrirà el dia del referèndum

La gran superfície creu que l'obertura de portes el pròxim diumenge seria un risc
El Corte Inglés | Cedida

 

Les reaccions pel referèndum de diumenge, 1 d'octubre, no només són de caràcter polític, sinó que afecten molts altres aspectes socials, incús del dia a dia. Una prova més la trobem en el fet que diumenge, tot i ser un dels nou disponibles per als comerços si volen obrir les seves portes, una de les superfícies més grans de l'Estat espanyol, El Corte Inglés, ha decidit mantenir el tancament. Segons explica el diari 'El Mundo', davant la inseguretat que desperta aquesta cita, la previsió que fos una jornada poc exitosa per als negocis i el fet que la resta de petits comerços ja han anunciat que tampoc no obriran portes, ha convençut la companyia. Per la seva banda, altres grans superfícies han optat per seguir el mateix camí, com per exemple Inditex i Uniqlo.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris