Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El Corte Inglés versiona la tassa de Chip i aconsegueix que s'esgotin totes les existències en només unes hores

Es tracta del mateix disseny de Primark, però de mida més gran, ideal per a esmorzars, de porcellana, i el preu és de 15,95 euros

 

Un dels productes que va causar més furor a Primark va ser l'exitosa tassa de Chip, un dels personatges més entranyables de 'La Bella i la Bèstia'. Els clients de la cadena 'low-cost' van fer llargues cues per aconseguir una d'aquestes tasses, en les diferents remeses de llançaments que es van fer a Primark, fins i tot hi havia qui comprava a Amazon o Wallapop aquesta mateixa tassa de 5 euros per més de 40 amb la condició que tenir-la a casa seva. Veient el gran èxit de vendes d'aquest disseny de Primark, Asos també va llançar la seva pròpia versió de la tassa de Chip fa uns mesos, i ara la cadena de grans magatzems El Corte Inglés també ofereix aquesta anhelada tassa del personatge de 'La Bella i la bèstia ', tot i que sembla que ha arribat el mateix èxit que la de Primark, perquè ja s'ha esgotat completament a la seva pàgina web. Es tracta d'una tassa de Chip més gran, especial per a esmorzars, de ceràmica, i el preu és de 15,95 euros.

Al Facebook d'El Corte Inglés es va anunciar aquest producte i en poques hores ja no es trobava disponible, el que va produir un gran enrenou a causa de l'inesperat èxit de vendes. «En aquests moments es troba esgotada en línia. També es ven en els nostres centres, encara que com és un article de gran demanda no podem garantir la disponibilitat», va anunciar la cadena. No obstant això, no caldrà esperar molt per poder adquirir de nou aquesta tassa de Chip a El Corte Inglés, ja que han assegurat en un comentari a Facebook que aquest article tornarà a estar disponible a l'octubre.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris