Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El cos de Diana Quer s'ha trobat en un pou, prop de l'habitatge de 'El Chicle'

El lloc es troba a només 200 metres de l'habitatge dels pares de 'El Chicle'
Imatge de la zona on s'ha trobat el cos | Cedida

 

Després de la declaració d'ahir de 'El Chicle', la Guàrdia Civil ha localitzat avui el cadàver de Diana Quer. La jove de 18 anys, desapareguda el 22 d'agost de 2016, a la localitat de A Pobra, a pocs quilòmetres de A Corunya.

 

De fet, segons indiquen, el cos de la jove ha estat localitzat en un pou d'una nau industrial abandonada prop de la localitat gallega on resideix 'El Chicle'. Es tracta, doncs, d'una antiga nau industrial situada en la parròquia de Rostits, en Rianxo. A més, segons 'ABC', és a només 200 metres de l'habitatge dels pares del detingut.

Els agents han localitzat un cos sense vida en un pou i, només a falta de l'autòpsia, tot apunta al fet que es podria tractar de Diana Quer. A hores d'ara, la Guàrdia Civil continua a la zona dels fets.

 

'El Chicle' ha confessat

 

'El Chicle', considerat principal sospitós del cas, ha reconegut el crim i ha portat als agents a una de la localitat de Rostits. Molt a prop, de l'habitatge dels pares del detingut.

 

De fet, després de la declaració de la dona del sospitós, on assegurava que no era amb ell la nit dels fets, la coartada de 'El Chicle' ja no se sostenia.

'El Chicle', sospitós de la desaparició de Diana Quer | Facebook

La família, molt afectada

 

La família de Quer està destrossada. De fet, hores després de conèixer-se la notícia, l'advocat de la família de la jove ha confirmat, segons 'ABC', que esperaven un desenllaç així. Els fets dels darrers dies només han fet que els pares i la germana de Diana auguressin el pitjor dels casos.

 

Tot i això, també ha explicat que, de moment, no ha pogut parlar amb la mare de Diana.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris