Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Els cossos dels terroristes que van atemptar a Barcelona encara no s’han retornat als seus familiars

Els responsables de la investigació creuen que encara podrien trobar més dades sobre el cas
Els cossos estan sent investigats, ja que es creu que podrien oferir més informació | Cedida

 

Les restes mortals de Younes Abouyaaqoub, Al Houssaine Abouyaaqoub, Abdelbaki Es Satty, Mohamed Hychami, Omar Hychami, Said Aallaa i Moussa Oukabir, els terroristes que van perpetrar els atemptats de Barcelona i Cambrils, segueixen al departament anatòmic-forense. Com informa 'La Razón', fa temps que els seus familiars demanen que els tornin els cossos, no obstant això, com la investigació segueix activa encara no és possible. Encara que gairebé hagi passat ja un mes des dels successos, els investigadors consideren que encara pot haver-hi informació rellevant en els cadàvers, raó per la qual s'estan realitzant tot un seguit de proves.

Pretenen esbrinar si a la pell hi havia restes d'alguna mena de residu o component que pogués amplificar els efectes d'una explosió. A més a més, els investigadors volen determinar si la roba dels terroristes podria conduir-los a alguna pista o indici que serveixi per a tindre una idea més precisa dels dies previs als fets. Per altra banda, els TEDAX, segueixen indagant sobre l'incident de l'explosió d'Alcanar, i encara tenen pendent presentar el seu informe davant l'Audiència Nacional.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris