Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Es crea una campanya a les xarxes socials per boicotejar el pregó de Carnestoltes de Kiko Hernández a Cartagena

Els habitants de la ciutat no estan d'acord amb la seva contractació
Kiko Hernández. | Telecinco

 

La setmana passada la Comissió del Carnaval de Cartagena va anunciar que Kiko Hernández, col·laborador de 'Sálvame', seria l'encarregat de fer el pregó de Carnestoltes de la ciutat. Cosa que sembla no haver agradat els seus ciutadans, ja que, a Twitter, s'ha creat una campanya per boicotejar les festes, principalment per la participació de Kiko en elles.

 

El motiu del boicot

Els habitants de Cartagena no volen que el bon nom seu Carnaval quedi danyat. Això és a causa del fet que el col·laborador de 'Sálvame' va ser condemnat l'any 2015 per un delicte d'apropiació indeguda que va cometre ara fa una dècada. Llavors va ser condemnat a sis mesos de presó per haver-se quedat 14.000 euros d'un client que va anar a la seva empresa immobiliària.

 

A partir d'aquest fet, ara els habitants de Cartagena estan demanant que no sigui ell qui faci el pregó del seu Carnaval, per totes les polèmiques que durant anys ha protagonitzat. A més, tampoc es mostren d'acord amb la important despesa de diners públics que s'haurà de fer per pagar la contractació.

 

S'ha arribat a mencionar una quantitat de 9.000 euros. El consistori ha explicat que la decisió ha estat presa per la Comissió de Carnestoltes i que per això, ells respecten les propostes que els fan arribar. Aquesta comissió defensa totalment la contractació de Kiko Hernández: «Kiko Hernández ve perquè ens interessa. Ens pot donar molta publicitat abans, parlant al programa, durant i després de les festes. No ens interessa res més», són paraules de la presidenta.

 

Carmen Sánchez ha afegit a més que si el problema fos una cosa més greu, la situació podria haver sigut diferent: «en cas d'haver sigut condemnat per delictes majors, òbviament, s'hauria cancel·lat el contracte, però no és el cas»

El boicot

Per aquesta raó, moltes persones de Cartagena han fet a les xarxes socials un boicot de la festa sota el hashtag #BoicotCarnavalCartagena: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris