rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El creador del licor 'Hijoputa' treu a la venda una crema catalana anomenada 'Art 155'

Confessa que està sent tot un èxit de vendes, sobretot a Catalunya
Rubén Lavanderas i la seva crema catalana 'Art 155'. | Cedida

 

Fa uns mesos es feia viral un licor asturià, no pel seu gust, sinó pel seu nom: ‘Hijoputa’. El creador d’aquest «name branding» és l’empresari Rubén Lavandera, que ara ha decidit aprofitar la situació política que es viu a Catalunya per treure a la venda la crema catalana ‘ART 155’. «No volia que se m’avancés Rajoy», assegura en declaracions per ‘El independiente’. A més, Lavandera assegura que la crema catalana està sent tot un èxit i que han rebut moltes comandes».

«Això és una bogeria, no sé dir quantes ampolles portem venudes, no ens ha donat temps a comptar-les, però ja portem més de 300 comandes», ha assegurat l’empresari.  A més ha sorprès amb els llocs que lideren la llista: «Doncs en aquest ordre Catalunya, València i Madrid. Però cal destacar que els catalans són els que més ‘Hijoputas’ ens compren».

 

L'asturià porta des de 2002 venent el famós licor amb el polèmic nom i ara no hi ha cap botiga de souvenirs de la zona que no tingui les seves ampolles. Lavandera espera que passi el mateix amb la crema catalana 'Art 155', que a l'etiqueta resa: «Et deixarà tocat» i té dibuixada una caricatura de Puigdemont i Junqueras.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris