Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cristian Moreira, aspirant de ‘GH Revolution’, denuncia que al ‘reality’ «estan tots contractats»

El jove de Castelló va ser un dels 100 concursants que van intentar entrar a la casa, tot i que finalment no va ser seleccionat

 

Després de la gran primera expulsió del ‘reality’ 'Gran Hermano Revolution’, que va començar la passada nit del dimarts 19 de setembre, ja hi ha els que han començat a arremetre fortament contra l'organització del programa. És el cas d'un dels 100 aspirants que finalment no va ser seleccionat per seguir a la casa de Guadalix de la Sierra. Cristian Moreira, un jove de Castelló que ja ha estat eliminat del concurs, no ha dubtat en explicar la seva pròpia versió de ‘GH Revolution’ a les xarxes socials. Segons comenta Cristian, el programa és «una merda»: «És tot una puta mentida». A més, ha assegurat que tots els concursants que s'han quedat «estan tots contractats des de fora», deia en un vídeo en directe en el seu compte d'Instagram que ja ha eliminat del seu perfil, tot i que ja s'ha captat a Twitter.

 

No només ha denunciat aquest fet, sinó també les condicions en les quals vivien a la casa: «Fins al segon dia no teníem ni rentadora i dormíem al terra». Cal destacar que en Cristian encara tindria possibilitats d'entrar en el veritable concurs de ‘Gran Hermano Revolution’, ja que com es va anunciar a Telecinco, els teleespectadors han de decidir quins dos concursants dels no seleccionats poden tornar a Guadalix de la Sierra i completar així l'elenc de tots els membres del nou ‘reality’.

 

Cristian Moreira, aspirant de 'Gran Hermano Revolution' | Telecinco

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris