Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cristiano recorda a Instagram al seu pare Dinis, mort producte de la seva addicció a l'alcohol

Ha publicat una imatge amb els seus fills i un retrat del seu pare mort

 

Malgrat gairebé sempre estar embolicat de polèmiques tothom que el coneix sap que Cristiano Ronaldo és un home familiar al qual li agrada estar embolicat dels seus. El lusità, que ha augmentat la família recentment i que espera una altra nena amb la seva parella Georgina, ha publicat una imatge a les xarxes amb els seus tres fills i en al mig una imatge del seu pare Dinis. «Sempre estaràs amb nosaltres. Felicitats papa. Enhorabona, avi», va adjuntar amb la imatge. Fa amb prou feines un mes es complia l'aniversari de la defunció de José Dinis Aveiro, pare del crack de la pilota. El 6 de setembre de 2005 va ser un dels dies més tristos en la vida de Cristiano Ronaldo i és que mentre estava concentrat amb la Selecció de Portugal per a un partit eliminatori important enfront de la Selecció de Rússia va rebre la crua notícia, el seu pare havia mort a causa de problemes derivats pel seu alcoholisme.

Per aquest motiu molts apunten que el futbolista no té cap vici. A més apunten que el seu germà també tenia problemes amb les drogues. «Ell va veure el que la beguda i les drogues li fan a la gent que té a prop. Això explica per què no té vicis. No fuma, no beu. La seva única addicció és el futbol», va dir la seva mare fa un temps. «El meu pare sempre estava de bon humor, estimava el futbol. Em fa una mica de pena que no hagi pogut veure el que he aconseguit, perquè seria una part important en la seva vida. Però estic segur que veu tot el que faig des del cel», va escriure Cristiano quan es van complir deu anys de la mort del seu pare.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris