Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Cristina Castaño es relaxa en una clínica de benestar de luxe d'Alacant

L'actriu ha volgut dedicar-se al seu propi benestar durant els últims dies de vacances

 

Cristina Castaño està aprofitant els seus últims dies de vacances relaxant-se abans de tornar a la rutina, i és que l'actriu va decidir que els últims dies abans de tornar a treballar els dedicaria al seu propi benestar: «Aquests últims dies d'agost me'ls dedicaré a mi i a mi i a ningú més que a mi», explicava en una imatge d'Instagram el passat 24 d'agost. I sembla que aquests dies li han anat més que bé, ja que un cop a Madrid l'actriu ha presumit de figura fotografiant-se davant del mirall amb un biquini negre abans d'anar a prendre el sol a la piscina. 

 

 

L'actriu ha passat uns dies relaxant-se en la Clínica Sha Wellness d'Alacant, on ha gaudit de tractaments com el watzu, un massatge terapèutic subaquàtic. Cristina explica que va descobrir amb el watzu un munt de sensacions noves: «No em vull posar gaire mística, però la sensació de sentir-te suspesa a l'aigua amb els ulls tancats ha de ser molt semblant al que sent un fetus quan s'està gestant dins l'úter matern. En el meu cas ha estat una experiència inoblidable amb sensacions noves i indescriptibles», explicava a Instagram. L'actriu ha agraït el tracte rebut pels professionals de la clínica, i explicava que trobarà a faltar els «plats macrobiòtics tan sans» i el «personal tan atent». Això sí, Cristina torna a la feina amb més energia que mai, preparada per a tots els projectes que té per davant. A més, ha volgut remarcar que a partir d'ara es bolcarà molt més en el seu cos i el cuidarà per «conèixer-se i aprendre a estimar-se cada dia una mica més».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris