rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cristina Cifuentes apareix amb una bossa de mà de la bandera espanyola en la desfilada del 12 d'octubre

L'any passat va desfilar amb un paraigua amb els colors d'Espanya

 

Cristina Cifuentes ha dividit a les xarxes socials, aquest dijous 12 d'octubre, amb la seva aparició a la desfilada de les Forces Armades que ha tingut lloc a Madrid. La presidenta del Partit Popular a la Comunitat de Madrid no ha passat inadvertida a causa de la bossa de mà que ha decidit portar a la desfilada amb els colors de la bandera d'Espanya. Cal destacar, que l'any anterior va aparèixer amb un paraigua vermell i groc a causa de la pluja i aquest any tampoc ha volgut passar desapercebuda. Un fet que ha dividit a les xarxes socials, ja que molts estan a favors del patriotisme de Cifuentes, però d'altres ho critiquen durament. L'última acció de Cristina va ser fa tan sols uns dies, quan va passejar pels carrers de Barcelona en la manifestació que reivindicava la unitat i la legalitat d'Espanya.

 

Imatge de l'aparició de Cristina Cifuentes a la desfilada de l'any passat. | Cedida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris