rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Altes personalitats i rostres coneguts acomiaden Diana Quer al seu funeral

Els pares de Marta del Castillo i Mari Luz Cortés van mostrar tot el seu suport als familiars de la jove
Diana López-Pinel i Juan Carlos Quer al funeral de Diana Quer | Cedida

 

La cerimònia per acomiadar a Diana Quer, la jove assassinada per José Enrique Abuín Gey, va celebrar-se a la parròquia de Santa María de Caná, situada a Pozuelo de Alarcón, la passada tarda d'aquest dimecres, 17 de gener.

 

L'últim adéu a la víctima no només l'han volgut donar els seus familiars, sinó que també moltes altes personalitats i persones conegudes han volgut presenciar aquest moment tan especial i trist.

Un acomiadament amb homenatges

La presidenta de la comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, i la primera edil de Pozuelo de Alarcón i presidenta de l'Assemblea Madrilenya, Paloma Adrados, van destacar entre la llista dels homenatjats que hi van assistir.

 

Cristina Cifuentes al funeral de Diana Quer | Cedida

L'arquebisbe de Madrid, Carlos Osoro, també va ser uns dels cèlebres protagonistes que van voler acomiadar-se de la jove. A més, va ser qui es va encarregar d'oferir la cerimònia. L'eclesiàstic va voler equiparar Diana amb l'amor, ja que és «pacient i servicial». «L'amor no és envejós, no busca el seu propi interès, no s'irrita», afegia.

 

L'arquebisbe Carlos Osoro va dirigir la cerimònia de Diana Quer | Cedida

Zaira Gutiérrez era una de les grans amigues de Diana i, junt amb la seva mare Arancha de Benito, van mostrar el seu suport a la família aquell dia tan dur. De fet, la presentadora i anterior parella del futbolista Guti, manté una estreta relació amb la família de la víctima. Així com ho va demostrar amb una publicació a Instagram on expressa el patiment que els hi va produir la seva pèrdua.

 

Arancha de Benito i la seva filla Zaira Gutiérrez al funeral de Diana Quer | Cedida

El suport dels familiars d'altres víctimes

Antonio del Castillo, pare de Marta del Castillo, al funeral de Diana Quer | Cedida

Algunes de les famílies que van passar pel mateix que els pares de Diana, també han volgut acomiadar-la com pertoca. Antonio del Castillo i Juan José Cortés, pares de Marta del Castilló i Mari Luz Cortés, respectivament, van ficar punt final a aquest cas tan polèmic i mediàtic. Tanmateix, els seus casos encara no han estat resolts.

 

Juan José Cortes, pare de Mari Luz Cortés, al funeral de Diana Quer | Cedida

L'emoció dels familiars

Diana López-Pinel i Juan Carlos Quer van protagonitzar el multitudinari homenatge a la seva filla. Així com la germana de la víctima, Valeria Quer, qui va intentar ajudar al màxim a la investigació i ha mostrat molts cops com se sentia. L'última vegada que ho va fer, va mostrar tota l'estima que li té amb una bonica acció. 
 

Valeria Quer a l'homenatge a la seva germana | Cedida

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris