rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cristina Pedroche promociona el seu nou perfum amb una imatge d'allò més sensual

La presentadora apareix asseguda al sofà, lluint un vestit descordat i amb l'esquena al descobert

 

Cristina Pedroche té l’agenda més atapeïda que mai. Una de les cares més reconegudes de la televisió estatal, destaca per la seva col·laboració diària al programa 'Zapeando' de La Sexta i per ser una de les presentadores de les pròximes Campanades. I és que les d'aquest 2017 les protagonitzarà la presentadora de Vallecas.

 

Un altre dels projectes que té entre mans, però, és el llançament d'un nou perfum. Al fil de promoció de la fragància, Pedroche ha volgut compartir una imatge d'allò més sensual amb els seus més d'1,6 milions de seguidors a Instagram.

 

La presentadora apareix asseguda sobre un sofà, amb el vestit descordat per l'esquena i mostrant un suggeridor sostenidor d'encaix negre. Tot acompanyat del següent text: «Cada dia esmorzo així... Una poma i unes gotetes del perfum de la Pedroche i a menjar-me el món».

Un Nadal molt sensual

La presentadora porta diverses setmanes publicant al seu compte d'Instagram diverses imatges molt suggeridores que, de fet, criden l'atenció pel fred que està fent aquests dies.

 

Totes les imatges, precisament, tenen una funció molt clara: promocionar el seu nou perfum. Un producte que posa a la venda just per les festes de Nadal. Un moment ideal engrandir els seus ingressos

 

Un altre del motiu de la publicació, com és habitual, passa per promocionar als dissenyadors i les marques de roba que llueix. Tot i això una de les notícies més esperades entre tots els devots de la presentadora, és saber quin vestit lluirà per les Campanades del 2017

 

 

 

 

Parella amb Alberto Chicote

L'any passat, Cristina Pedroche ja va protagonitzar les Campanades a 'Antena 3' amb el peculiar xef, Alberto Chicote. Vistes les bones xifres d'audiència que va reportar l'aparició d'ambdós a la pantalla, ara Atresmedia ha volgut reeditar l'operació

 

El vestit de la presentadora és un dels secrets millors guardats des que el desembre de 2014, al costat de Frank Blanco, va presentar les Campanades de 'La Sexta' amb un vestit que va ser molt criticat per les evidents transparències.

 

Des d'aleshores, Cristina Pedroche ha presentat sempre les campanades. Els anys 2015 i 2016 va acompanyar a Carlos Sobera a 'Antena 3', mentre que l'any passat va compartir la nit amb Alberto Chicote, com tornarà a passar el pròxim 31 de desembre.

 

Cristina Pedroche i Frank Blanco durant les Campanades 2014-2015 | La Sexta

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris