Cristina Pedroche revoluciona Instagram publicant una fotografia on apareix despullada

La col·laboradora de 'Zapeando' va servir-se de la imatge per promocionar el seu perfum
Cristina Pedroche en una imatge d'arxiu | Instagram

 

Cristina Pedroche és d'aquelles persones que defuig de la indiferència. És més, sempre que pot és de les que acostuma a cridar l'atenció, ja sigui pels seus comentaris o per la utilització que fa de les xarxes. 

 

En aquest cas, però, la de Vallecas ha optat per emprar la segona opció. La seva darrera fotografia d'Instagram ha aixecat autèntiques passions entre els seus seguidors i, en només una hora, la imatge va sobrepassar 60.000 ‘likes’. Des d'aleshores, de fet, la xifra ha anat augmentant i ha continuat creixent gràcies als 1,7 milions de seguidors que té

 

Pedroche, protagonista absoluta

És el que ha volgut mostrar amb la seva última fotografia. La col·laboradora de 'Zapeando' i parella de David Muñoz, ha aparegut en una instantània en la qual se la veu totalment nua i tapant-se els pits amb el revers del braç.

 

Així, de perfil i fins a la cintura, la model enamora als seus fans amb una mirada d'allò més delicada i sensual. De ben segur que la imatge no ha passat inadvertida per ningú. 

 

La imatge, finalment, s'ha fet en un context de promoció. La presentadora va optar per promocionar un perfum per al pròxim Sant Valentí, ja que el text explica: «Per Sant Valentí, i sempre, enamora't de tu mateixa, de la teva pell, del teu cap, de les teves manies, del teu somriure, del teu cos. Estima't i la resta ja vindrà»

 

D'altra banda, aquesta va acabar afegint les etiquetes «El perfum de la Pedroche» i «Sex symbol perfum».

Instagram, pretext ideal de Pedroche

Cristina Pedroche és una gran amant d'Instagram. La xarxa social de fotografies per excel·lència és la firma fetixte de Pedroche, ja que hi acostuma a penjar fotografies amb molta constància.  

 

Així, aquesta hi penja fotografies de la seva vida personal. Tot i això, el que més triomfen són els seus posats. Imatges com les que us oferim a continuació, són una clara prova dels gairebé 2 milions de persones que la segueixen a Instagram.