rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Critiquen la marca de sabates catalana Munich per fer unes vambes a favor de la independència

L'empresa va fabricar un model amb un 'sí' brodat al taló com a part d'un encàrrec del PDECat

 

La coneguda marca de sabates catalana Munich ha estat durament criticada després de sortir a la llum un nou model fabricat per un encàrrec del PDECat. Les vambes en qüestió són de color blau elèctric i, a més de la típica creu al lateral, també porten brodat al taló un 'sí' amb una estrella com a punt de la lletra 'i', simulant el nou logotip del partit. Com ha avançat el diari 'Abc', la intenció del partit d'Artur Mas seria la de vendre aquestes sabatilles a través de la seva pàgina web i a les seves seus físiques sota el lema «Fem córrer el sí». Així doncs, per començar amb la promoció d'aquest producte, el PDECat de Mataró va decidir el 9 de setembre fer un tuit al seu compte oficial donant les gràcies a Munich. «Bé, Munich Sports. Gràcies pel vostre compromís. Empresaris pel sÍ», es podia llegir a la publicació.

El missatge no va trigar a generar una gran polèmica a les xarxes socials i alguns usuaris van demanar fer boicot a la marca per posicionar-se favor de la independència. Fins i tot es va crear l'etiqueta #BoicotMunich. «Boicot a aquesta empresa antiespanyola, de nom Munich Sports» o «Un cop et posiciones no hi ha marxa enrere. Així que veneu només als independentistes» són alguns dels comentaris que es podien llegir a Twitter.

 

 

A causa del gran rebombori que ha generat aquest model de sabates, Munich s'ha vist obligada a publicar un comunicat en el qual deixa clar que en cap moment ha donat permís al PDECat per parlar en el seu nom i que mai no han volgut posicionar-se. «En cap cas, Munich es va posicionar ni ha donat el seu consentiment perquè el grup polític parli en el seu nom. S'estan prenent mesures sobre aquest tema, tant en les comunicacions amb informació falsa i il·lícita com en la producció d'aquest calçat. Munich és una empresa catalana, que està present en més de 40 països a tot el món, per la qual cosa no caben en el seu ideari d'empresa els límits o les fronteres», es pot llegir a la seva pàgina web.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris