rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Crítiques al missatge de Cristina Cifuentes després de la mort del fiscal Maza

La presidenta de la Comunitat de Madrid va publicar un missatge en el seu compte de Twitter per donar el condol a amics i familiars
Tuit de Cristina Cifuentes | Twitter / @ccifuentes

 

Després de la mort del fiscal general de l'Estat, José Manuel Maça, són molts els polítics i altres personalitats públiques que han volgut enviar un missatge de comiat a Maza i de suport els seus éssers més propers, com ha estat el cas de Mariano Rajoy, Pablo Iglesias, Albert Rivera o Pedro Sánchez, per exemple.

  

  

Entre tots els missatges els usuaris de Twitter s'han fixat en un especialment, el de la Presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes.

 

Cifuentes ha publicat un missatge de condol, a primera vista normal i corrent, no obstant això, per acabar el seu text ha posat un emoji, cosa que els usuaris de Twitter han arribat a catalogar de «desvergonyiment».

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris