rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

'Cuarto Milenio' estrena nova temporada per sobre de 'Mad in Spain' i fa perillar el futur del programa

El programa de Jordi González va ser quarta opció de la seva franja horària, per darrere també del cinema de La 1 i d'Antena 3

Jordi González no està passant pel seu millor moment professional després de triomfar durant molts anys en diversos projectes, especialment a Telecinco. 'Mad in Spain' no ha convençut l'audiència i ha marcat dades d'audiència molt pobres per una cadena que porta liderant el panorama televisiu espanyol durant molts anys. L'últim cop de gràcia, i pot ser que la definitiva, l'ha rebut avui en conèixer que 'Mad in Spain' va ser quarta opció de la seva franja horària amb un 8.3% de quota de pantalla, molt lluny del 17.6% de La 1 amb 'El Juez' i del 14.5% de 'Los Mercenarios 3' d'Antena 3. Però és que a més, malgrat la seva pujada, es va veure superat pel retorn de 'Cuarto Milenio', un dels emblemes de la germana petita del grup Mediaset, que va obtenir un 9.2% amb el programa especial sobre la mort de Lady Di 20 anys després que es produís.

Aquestes dades posen a Jordi González contra les cordes, ja que les seves xifres d'audiència es podien tolerar a l'agost, quan mitja Espanya està de vacances i el consum televisiu és dels més baixos de l'any, però una cadena líder com Telecinco no pot conformar-se a ser la quarta opció de la nit, ja iniciat el mes de setembre, amb la majoria de llars espanyoles tornant a la normalitat. I el pitjor és que es podria veure superada per la programació habitual de La Sexta, que ahir va emetre cinema amb 'Crepúsculo: Amanecer - Parte 2', però que ja està preparant la nova temporada televisiva d'alguns dels seus programes estrelles com 'Salvados'.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris