Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La custòdia de Daniella podria estar endarrerint el divorci de David Bustamante i Paula Echevarría

Ja fa prop d'un any que van començar a sorgir els primers rumors de ruptura entre els dos
Paula Echevarría i David Bustamante | Cedida

 

Des que es van iniciar els rumors de possible separació entre David Bustamante i Paula Echevarría ha passat ja bastant de temps. La noticia es va confirmar i la exparella ja no ha d'amagar res, però tot i així encara no s'han divorciat. 

 

«No es pot tornar enrere amb David. Hem començat els tràmits del divorci. Només demano respecte», aquestes eren les paraules de Paula Echevarría fa un temps. Tot i així sembla que el seu divorci s'està allargant més del que ella mateixa esperava, encara no han firmat els papers i tot es degut a la seva filla Daniella.

El motiu: la custòdia de Daniella

Sembla doncs que l'exparella encara no ha pogut firmar els papers del divorci, tot i voler-ho fer, a causa de la custòdia de la seva filla. Així ho ha afirmat la periodista Beatriz Cortázar, al programa 'Viva la vida' de Telecinco. Suposadament ella ha parlat amb Bustamante qui li ha confirmat que existeixen problemes entre els dos per aquest motiu, i que és per això que no es posen d'acord.

 

Paula Echevarría i David Bustamante amb la seva filla | Instagram

 

Tot i que els pares de la petita Daniella ho tenien tot molt previst, ara la situació sembla que canvia. L'any 2013 es va redactar un conveni regulador per si en algun moment, trencaven el seu matrimoni. Totes i cadascuna de les clàusules redactades al document haurien estat de mutu acord i sense generar problemes entre l'actriu i el cantant, però ara que tot ha passat realment, la cosa canvia.

Bustamante lluita per la custòdia compartida

Al document redactat fa cinc anys es va deixar clar que en cas de separació la custòdia seria per Paula Echevarría. Ara, però, David Bustamante vol que s'estableixi una custòdia compartida, lluita que els impedeix, de moment, poder signar el divorci.

Tot i així, cal dir, que sembla que no és aquest l'únic motiu que fa que l'exparella no s'hagi separat encara. «A mi em consta que ells han estat tractant de salvar el seu matrimoni, però això forma part de la intimitat d'ells», són paraules del periodista Aurelio Manzano, molt proper a Paula Echevarría.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris