rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

PREVISIÓ

Els ruixats tornaran a visitar Catalunya de forma dispersa aquest Dilluns de Pasqua

«A partir d'ara, haureu de fer-me la reverència», va dir la princesa Elionor, segons Jaime Peñafiel

«Quan hauré de fer el meu primer discurs?» hauria estat una altra de les declaracions de la petita, segons Jaime Peñafiel
La princesa Elionor, en una imatge d'arxiu | Hola

 

La princesa Elionor ja ha fet els 'tràmits' per ser la futura reina d'Espanya. Tot i això, han de passar encara moltes coses perquè aquesta deixi de ser princesa i reculli el llegat del seu avi, Joan Carles I, i del seu pare Felip VI. Elionor, però, és conscient en tot moment de l'alt càrrec que ocuparà.

 

És per això, justament, que la petita hauria fet la següent advertència a dues companyes de col·legi. «D'ara endavant, haureu de fer-me la reverència», va etzibar la princesa, segons ha recollit Jaime Peñafiel a la seva columna setmanal a 'El Mundo'

 

  

 

 

Jaime Peñafiel, molt crític amb la casa Reial | Cedida

El Toisón de Oro, segons el Peñafiel, hauria estat el detonant de tot plegat. Aquest, de fet, assegura que la filla dels reis ha canviat totalment la seva actitud. «Dues mares de companyes de col·legi de la nena 'toisonada' m'expliquen…», argumentava el periodista sobre la petita Elionor. 

 

Peñafiel, així mateix, no s'arronsa i prossegueix: «No em sorprèn, ja l'hi va preguntar a la seva mare, el 2 de novembre de 2015: ‘Quan hauré de fer el meu primer discurs? Quan em faran la reverència?’». Finalment, el periodista, ja distanciat de la Casa Reial tot i que en el seu moment es va autodenominar com «juancarlista», va tancar l'article dient: «Em temo que la convertiran en un monstre».

 

La versió que contradiu a Peñafiel 

Els informes escolars de la petita, però, contrasten amb els arguments del periodista. De fet, els centres educatius de la princesa sempre han destacat que aquesta es comporta com «una nena normal» i que no destaca la seva posició.

 

La princesa era, segons el relat dels professors, una bona amiga i companya. Veurem, doncs, si la columna del periodista provoca alguna mena de reacció a la casa reial o si, per contra, genera indiferència.

Letícia, víctima d'un periodista «juancarlista»

Des que el periodista va distanciar-se de la casa reial —va ser després de l'abdicació de Joan Carles I—, Jaime Peñafiel ha carregat contra els membres d'aquesta

 

Ja allunyat del sentiment monàrquic, considera a Felip VI un Cap d'Estat i dóna clares mostres de disconformitat amb Letícia

 

Letícia, en una imatge d'arxiu | Libertad Digital

 

Mai ha estat la nineta dels seus ulls. Des que es va anunciar que Felip s'havia compromès amb una periodista, el periodista va atacar amb constantment a l'asturiana. Tot i això, també és cert que la seva posició es va moderar després de l'abdicació de Joan Carles I.