rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Dani Mateo: «Dono suport a un referèndum, no aquest referèndum»

Les contínues referències a la consulta convocada l'1 d'octubre han posat al monologuista a l'ull de l'huracà

 

Dani Mateo és un dels còmics més preuats del país. Forma part de l'equip de 'Yu no te pierdas nada' i de 'El Intermedio' y s'ha convertit en una de les icones més destacades de l'humor àcid. El to satíric que prenen les seves bromes, però, li ha comportat més d'un maldecap amb problemàtiques com les que va tenir fa poc amb la Fundación del Valle de los Caídos per un acudit. Si bé les contínues clatellades sembla no li importin massa al còmic català, últimament ha hagut d'explicar-se en reiterades ocasions sobre la qüestió catalana. El dia 22, Mateo comunicava a les xarxes socials: «Fer un referèndum pactat no és cedir, és demostrar altura política. Això és el que espero del meu govern». Dos dies després i amb un miler de comentaris, al primer tuit Dani Mateo va haver d'explicar diverses vegades el seu posicionament.

«No tinc idees clares. Només opinions que, quan entren en conflicte unes amb les altres, es converteixen en una conclusió provisional. Així no vaig enlloc», assegurava el còmic. Ahir, Dani Mateo va decidir explicar el seu parer d'una vegada per totes i va publicar un tuit molt incís: «Jo dono suport a un referèndum, no a aquest referèndum. Ho dic perquè ja hi ha cabrons distorsionant. Quin periodisme...». El còmic barceloní compta amb més d'1 milió de seguidors a Twitter i s'ha convertit en un referent en el panorama humorístic estatal. 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris