Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Daniel Muriel i Candela Serrat gaudeixen dels últims dies d'estiu amb una escapada a la platja

Els dos actors no han parat de publicar fotografies junts a Instagram

 

L’actor val·lisoletà Daniel Muriel i l’actriu catalana Candela Serrat estan gaudint dels últims dies de calor a la platja. La parella ha aprofitat els últims moments abans de començar de nou la rutina laboral per emprendre una petita escapada romàntica i fer una mica de postureig sota els raigs de sol. Després que anunciessin públicament el seu amor fa més d’un any, el maig del 2016, els intèrprets van poder compartir escenari a la sèrie ‘Seis Hermanas’, la qual cosa va ajudar a consolidar encara més la relació. Pel que es pot veure a les fotos que els dos artistes han penjat durant aquestes vacances als seus perfils oficials d’Instagram, sembla que la relació cada vegada és més forta entre ells. Així ho va demostrar Muriel quan va penjar una imatge dels dos acompanyant-la amb el següent comentari: «Quan em perdo ella em troba, quan m’ofego ella em salva ... Ella. La meva "vigilant de la platja". La publicació ja té quasi 2.000 ‘M’agrada. L’actor també ha penjat una altra fotografia que ha agradat molt als seus seguidors. En ella surten abraçats de lluny sota la posta de sol a la platja d’aquesta última escapada d’estiu.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris