EN DIRECTE

🌦 🍃 Segueix totes les incidències del temporal de pluja i vent a Catalunya

PREVISIÓ MÉTEO

🌧 Catalunya en alerta: pluges fins la matinada i fort temporal de vent dissabte

URGENT

🚨 Denuncien un intent d'atropellament al tall dels CDR a la Meridiana

Daniela Blume publica textos del líder d'una de les sectes més perilloses dels Estats Units

La locutora ha estat acusada de plagi pels seus seguidors
Daniela Blume ha estat acusada de plagi. | Vertele

 

Després d'arribar a la final de 'Gran Hermano VIP 5', Daniela Blume ha volgut agrair el suport als seus seguidors amb diverses cartes d'agraïment a les seves xarxes socials. El que mai va pensar la locutora de ràdio és que aquests escrits generarien més polèmica que el seu pas pel 'reality'. Pel que sembla, després d'haver estat tres mesos lluny de les tecnologies i desconnectada del món, Daniela va voler utilitzar uns profunds i filosòfics versos per donar les gràcies per tot el suport rebut.

El que potser no sabia Daniela és que els seus fans no trigarien a descobrir l'entrellat: els escrits que la locutora havia compartit pertanyien a Osho, un famós orador i líder espiritual indi que, a més, va fundar una de les sectes més importants i perilloses dels Estats Units als anys 80, la qual cosa ha generat més controvèrsia, si cap, en el cas del suposat plagi de Daniela Blume en els seus textos.

 

Alguns usuaris no han dubtat a criticar a la finalista de 'Gran Hermano' per no esmentar la veritable autoria dels textos. La mateixa Daniela ha volgut resoldre la polèmica sobre el plagi a aquest líder espiritual, aclarint que ella no forma part de cap secta. «Ja és l'últim que em faltava per sentir», sentència Daniela. També li han recriminat que inciti al fet que els joves s'uneixin a sectes, encara que Daniela a cap moment ha dit res semblant.