rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Daniella Bustamante assisteix al seu primer acte públic juntament amb la seva mare Paula Echevarría

Ha estat al Festival de Televisió de Vitòria on s'ha presentat la nova temporada de la sèrie 'Velvet Col·lección'

 

La catifa vermella del Festival de Televisió de Vitòria s'ha omplert de grans actrius i actors, com és el cas de tot l'elenc de l'exitosa sèrie 'Velvet Col·lección'. Marta Torné, Mónica Cruz, Andrea Duro, Marta Hazas o Paula Echevarría no s'han volgut perdre aquest gran esdeveniment on s'ha presentat la nova temporada de la sèrie. No obstant això, pot ser que l'assistent més inesperat de la nit fos —ni més ni menys— que la filla de Paula Echevarría i David Bustamante, Daniella Bustamante. La filla de Paula ha viatjat amb la seva mare fins a Vitòria per gaudir dels seus últims dies de vacances abans de la tornada a l'escola.

Després que —amb motiu del seu novè aniversari— la parella compartís una imatge de la seva filla per presentar la seva cara públicament, aquest ha estat el primer acte al qual Paula Echevarría ha decidit acudir amb la seva filla Daniella, una gran experiència per a ella que segur no dubtarà a compartir amb tots els seus companys d'escola. Malgrat això, aquesta aparició a la catifa vermella no s'ha produït en el millor moment per Echevarría i Bustamante, ja que estan vivint moments de tensió a causa de la intenció de Paula d'adquirir la totalitat de l'habitatge familiar, tot i que el cantant també està disposat a lluitar per quedar-se amb el xalet del qual ell en té un 80% i l'actriu el 20% restant.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris