Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

Si fas una d'aquestes tres coses, t'estàs carregant la bateria del mòbil

La forma en què carreguem el nostre telèfon influeix a la seva vida útil
Els nostres hàbits a l'hora de carregar el mòbil afecten la seva vida útil. | Flota.

 

Si fas habitualment una d'aquestes tres coses, estàs destrossant la bateria del teu mòbil abans d'hora i, per tant, disminuint la seva vida útil:

  

  

Forçar càrregues innecessàries. Encara que fer càrregues de curta durada no perjudica el telèfon, carregar-ho de manera continuada sí que ressent la bateria a curt termini.

  

  

Que la bateria arribi al mínim. La majoria de nosaltres hem intentat encendre de nou el nostre telèfon quan s'ha quedat sense bateria. Aquest hàbit afecta el mínim d'energia que els mòbils sempre guarden i que permet que la bateria mantingui la seva bona salut. Quan el telèfon arriba al 0% de l'indicador de bateria sol apagar-se el terminal, encara que aquest segueix guardant aquest mínim d'energia. Intentar encendre de nou el mòbil en aquestes circumstàncies pot afectar a la seva durada futura i fins i tot provocar problemes seriosos de càrrega.

  

  

Exposar la bateria a altes temperatures. És important disposar d'aplicacions que avisin de la temperatura del terminal, així com allunyar el mòbil de fonts de calor intenses (o deixar-lo al sol). Tot això acabaria provocant un dany irreparable a la bateria. De fet, les setmanes posteriors a l'estiu solen ser les que amb més freqüència sumen casos de reparacions per aquest motiu o, directament, un canvi d'smartphone.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris