rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

David Bisbal parla sobre la versió de Chenoa de la seva ruptura

El d'Almeria s'ha mostrat «molt sorprès»
David Bisbal ha respost Chenoa | Cedida

Aquesta setmana sortia a la venda l'autobiografia 'Defectos perfectos' de Chenoa, en la qual la cantant ha tret el seu costat més humà i sincer. I si hi ha un capítol en la seva vida que no podia faltar al llibre és el de la seva ruptura amb David Bisbal. Després de dotze anys, l'escena de Chenoa sortint a atendre la premsa en xandall i amb els ulls plorosos encara segueix portant molta cua i la cantant ha volgut explicar com va succeir tot: «Allò s'estava consumint i jo estava a la lluna de València». Tal com explica, un dia es va trobar Bisbal amb les maletes fetes perquè necessitava prendre's un temps per pensar i ella no s'hi va oposar gens, perquè ja ho havia fet altres vegades i sempre acabava tornant «penedit i amb les coses clares».

La notícia no ha trigat a causar la mateixa revolada que va causar fa anys quan el cantant, en una roda de premsa a Caracas, feia oficial que no estava en cap relació. No obstant això, aquesta vegada Bisbal s'ha fet esperar, però ha acabat reaccionant. El d'Almeria va fer declaracions a la premsa quan anava a recollir la seva filla Ella al col·legi i, tal com recull 'LOC', ha assegurat que ha quedat sorprès: «Estic molt sorprès amb tot el que ha passat. Ho he vist una mica a les xarxes socials. Jo pensava que el retrobament significava que havia superat moltes coses». 

 

A més, el cantant ha volgut deixar clar que «en les ruptures sempre hi ha moltes versions del que ha passat» i que la que ha explicat Chenoa en el seu llibre no és la seva. No obstant això, no ha volgut donar més detalls i ha assegurat que la intimitat se la guarda per a ell. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris