Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

David Bustamante, ofegat amb la pressió mediàtica

Els seus seguidors estan molt preocupats per ell
Imatge de David Bustamante. | España Diario

 

Són ja molts els mesos que tant David Bustamante com Paula Echevarría porten sent els protagonistes de gran part dels titulars i estant al centre de totes les mirades. La situació s'ha allargat durant tot l'estiu i al cantant l'afecta especialment, arribant a protagonitzar a vegades algunes discussions i sortides de tons amb els periodistes. La veritat és que Bustamante ho està passant realment malament per l'assetjament que està patint per part dels mitjans de comunicació que l'assenyalen com el culpable de la ruptura amb Echevarría i els seus seguidors i amics estan molt preocupats per ell.

Fa uns dies, el cantant va fer servir les xarxes per esclatar i dir «prou» amb un contundent missatge: «No sé què em fot més... si el maltractament sistemàtic, injust i incomprensible de certa premsa amb la meva persona... o que ningú després de tots aquests anys i de com m'he portat, tingui collons a defensar-me. Tractat, assetjat i perseguit com un delinqüent... Deixeu-me viure en pau!». El suport dels seus seguidors és incondicional i David ho sap, però, de totes maneres, la pressió que sofreix el cantant és extremadament alta. Esperem que es recuperi d'aquest cop i torni a liderar el panorama musical espanyol.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris