Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un concursant català d''Ahora Caigo' es baixa els pantalons per ensenyar un tatuatge de Lola Flores

Després de confessar-se un veritable fan del flamenc, ha volgut demostrar la seva passió ensenyant públicament el tatuatge
Fes click a la imatge per veure el vídeo | Antena 3

 

L'última emissió d''Ahora Caigo', d'Antena 3, ha deixat per la memòria un moment inesperat: el concursant central del programa, un jove català amb una estètica moderna i punk, va sorprendre a tots amb els seus gustos musicals. Quan Arturo Valls es va interessar per ell, pel tipus de música que escoltava, el jove va confessar que era un veritable fan del flamenc. Davant l'expectació de tothom, que no donava crèdit al que sentia, va afegir: «tinc a Lola Flores tatuada». A l'instant el públic va començar a entonar «que l'ensenyi, que l'ensenyi!» i després de demanar-li permís a Arturo, el jove ho va fer. Després de baixar-se una mica els pantalons va lluir amb orgull el seu benvolgut tatuatge, tatuatge que, en efecte, corresponia a Lola Flores, «La Faraona».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris