rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada dia al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

Demanen a una universitària que deixi de portar la seva filla a classe

La Universitat de Barcelona diu que a les aules no hi poden haver persones alienes a la institució
La Mireia amb la seva filla a la UB. | BTV

 

La Mireia Cabanillas estudia pedagogia a la Universitat de Barcelona i és mare d'una nena d'onze mesos, i no té ningú que es pugui fer càrrec de la nena tot el dia. Durant dues hores de classe porta la petita a l'aula, fins que la seva mare surt de la feina i se la pot endur. Però ara, la universitat li ha prohibit portar el bebè a classe perquè, segons la normativa dels espais de docència, no està permès i a més, en cas que passés alguna cosa, la nena no estaria coberta per l'assegurança.

La UB ha comunicat a la Mireia que ha de deixar de portar la nena a classe perquè, a banda d'incomplir la normativa, vulnera el dret del professor i dels alumnes a «donar i rebre classe en condicions òptimes». Tot i que la Mireia assegura en declaracions a BTV que de 15.30 a 17.30 hores, que és l'horari en què ella porta la petita a classe, la nena acostuma a dormir i no molesta, i a més, si mai es desperta o fa soroll, la treu immediatament de l'aula.

 

Aquest cas surt a la llum després de la distribució a la xarxa de diversos vídeos en què apareixen professors universitaris sostenint el fill d'alguna alumna, o de la posada en marxa de servei d'escola bressol en algunes universitats. La UB però, declara que ells ofereixen altres vies de conciliació familiar, com l'opció d'avaluació única sense obligació d'assistència a classe, la modificació de dates d'examen o de les condicions d'entrega de treballs.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris