Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Grans retards a Rodalies per una avaria

Denuncien una discoteca de Cornellà per fer crides a unir-se a 'La Manada'

Promocionaven la seva inauguració amb la imatge d'una dona amb poca roba i amb el missatge «benvinguts a La Manada»
Captura d'imatge d'un dels polèmics cartells de la discoteca | Instagram

 

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat presentarà una denúncia contra la discoteca Phant, l'antiga sala Okey, per promocionar la seva inauguració d'aquest pròxim dissabte, 3 de febrer, amb un cartell al seu compte d'Instagram on apareixia una dona amb poca roba i missatges on es feia referència a 'La Manada', el sobrenom que utilitzaven els cinc acusats de violar una noia als Sanfermines del 2016. 

 

Concretament s'hi podia llegir el missatge «Queden pocs dies perquè t'uneixis a La Manada» o «La Paula també us espera dissabte per a la inauguració. Benvinguts a La Manada». 

Contra la dignitat de les dones

Així doncs, el consistori ja es troba esperant un informe dels serveis jurídics per interposar una denúncia contra els responsables de la sala de festes en considerar que part de la seva publicitat atempta contra la dignitat de les dones. 

 

Tanmateix, l'ajuntament s'ha compromès a fer un seguiment futur de les campanyes de promoció de la discoteca per evitar episodis similars, i assegurar-se que es respecta la legalitat i les lleis d'igualtat i contra l'odi i la discriminació. 

 

«Benvinguts a La Manada»

D'altra banda, els responsables de la sala Phant ja l'han esborrat de les seves xarxes socials després que es fes pública la difusió del cartell. No obstant, encara en mantenen un de similar, on apareix una noia amb poca roba, actitud provocativa i amb el missatge següent: ««La Paula també us espera dissabte per a la inauguració. Benvinguts a La Manada».