rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

La desastrosa actuació de Rosa López a la gala d'Unicef que s'ha fet viral

La interpretació de la cantant va posar en dubte l'estat actual de la seva veu

 

La cantant Rosa López passa un moment professional delicat després de la seva actuació a la gala d’Unicef. Durant la seva aparició, emesa el diumenge 19 de novembre a ‘Canal Sur’, l'artista va protagonitzar una de les seves pitjors actuacions en directe. I és que la cantant de Granada va desafinar, es va quedar sense veus en alguns moments i, fins i tot, va arribar a anar a destemps amb el ‘tempo’ de la música.

 

La guanyadora de la primera edició d’’Operación Triunfo’ el 2001, va optar per interpretar el tema ‘Sueña’  —que, de fet, va cantar a 'OT' al costat de la també cantant Chenoa—. No obstant això, l’actuació es va tòrcer fins a límits insospitats i la seva interpretació va estar per sota del nivell esperat.  

 

Acompanyada per una gran orquestra, Rosa va fer de la seva interpretació motiu de burles a les xarxes socials, ja que com era d’esperar, la cançó no va tardar a fer-se viral.

L'ombra del passat

Després de la seva erràtica actuació, molts fans de la cantant han tornat a especular amb la possibilitat que Rosa pugui estar vivint problemes de veu altra vegada. I és que les dures declaracions que l'artista va fer durant la seva intervenció al programa de Bertín Osborne, 'Mi casa es la tuya', han resultat ser molt difícils d'oblidar.

 

«Un dia una noia em va preguntar si estava bé. El cert és que jo no estava malament, però va insistir a portar-me a un metge que no era ni metge, o sí; no ho sé... Aquest va acudir al camerino on estava i em va mirar les cordes vocals amb una lupa de dentista. Em vaig espantar quan va obrir el maletí i vaig veure una xeringa amb un pot blau i blanc», va confessar, explicant que des que li van injectar el contingut del pot no ha tornat a ser la mateixa.

 

Rosa López va afirma estar preocupada per la seva salut al programa 'Mi casa es la tuya' | Telecinco

El perocupant missatge de Rosa

Hores després de la seva actuació, Rosa va compartir a les seves xarxes socials tres imatges sense cap tipus de text que han generat un cúmul d’incerteses. A la publicació en qüestió, s’hi pot veure una fotografia d'ella de petita, una altra de la mateixa Rosa mirant a l'horitzó i una tercera en la qual es pot llegir: «No tinc forces per rendir-me».

 

 

Un missatge que no fa més que reforçar la seva idea de no rendir-se, ja que no està disposada a abandonar el seu somni ni el món de la música. Una cosa que li havia passat pel cap després de ser la guanyadora de la primera edició d’’Operación Triunfo’.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris