Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Eva Hurtado, la dona que ha enamorat el còmic català Edu Soto

Si ahir Edu Soto abandonava el concurs 'MasterChef Celebrity' la seva dona, Eva Hurtado, li robava protagonisme a les xarxes
Eva Hurtado va acompanyar Edu Soto a la semifinal de 'MasterChef Celebrity' | Instagram

 

El català, Edu Soto, més conegut pel Neng de Castefa, ha sigut l'últim expulsat de 'MasterChef Celebrity', tot i que el polifacètic concursant ha deixat en més d'un cop bocabadat al jurat del concurs amb les seves elaboracions, ahir abandonava el plató després de participar a la semifinal. La sorpresa de la nit va ser l'arribada dels familiars que van ser els encarregats de degustar les propostes elaborades pels participants.

 

A Edu, el va acompanyar en aquest gran moment la seva dona, Eva Hurtado, que tal com informa 'Vanitatis' és ella la que més suport dóna al còmic i des de fa temps s'han convertit en una parella inseparable.

Les mostres d'amor són presents en cada acte al qual acudeixen junts, i també a través dels seus perfils a les xarxes socials.
 

Eva Hurtado, que es defineix al seu perfil d'Instagram com estilista i dissenyadora independent, va conèixer a l'humorista a Màlaga, quan aquest es trobava presentant 'The Hole 2', si en un principi vivien a distància la seva relació, en l'actualitat tots dos viuen a Madrid on es van traslladar perquè és a la capital espanyola, on Soto desenvolupa la major part de la seva carrera artística.

Eva mostra la majoria dels seus dissenys a les xarxes socials que li serveixen per fer promoció, tot i que es venen a 'La Maison de Poupée', a Madrid. Com es pot veure en les fotos que comparteix Hurtado, Soto és un dels seus millors models, i fins i tot ha arribat a desfilar en les passarel·les que la dissenyadora es presenta.