Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Eva Hurtado, la dona que ha enamorat el còmic català Edu Soto

Si ahir Edu Soto abandonava el concurs 'MasterChef Celebrity' la seva dona, Eva Hurtado, li robava protagonisme a les xarxes
Eva Hurtado va acompanyar Edu Soto a la semifinal de 'MasterChef Celebrity' | Instagram

 

El català, Edu Soto, més conegut pel Neng de Castefa, ha sigut l'últim expulsat de 'MasterChef Celebrity', tot i que el polifacètic concursant ha deixat en més d'un cop bocabadat al jurat del concurs amb les seves elaboracions, ahir abandonava el plató després de participar a la semifinal. La sorpresa de la nit va ser l'arribada dels familiars que van ser els encarregats de degustar les propostes elaborades pels participants.

 

A Edu, el va acompanyar en aquest gran moment la seva dona, Eva Hurtado, que tal com informa 'Vanitatis' és ella la que més suport dóna al còmic i des de fa temps s'han convertit en una parella inseparable.

Les mostres d'amor són presents en cada acte al qual acudeixen junts, i també a través dels seus perfils a les xarxes socials.
 

Eva Hurtado, que es defineix al seu perfil d'Instagram com estilista i dissenyadora independent, va conèixer a l'humorista a Màlaga, quan aquest es trobava presentant 'The Hole 2', si en un principi vivien a distància la seva relació, en l'actualitat tots dos viuen a Madrid on es van traslladar perquè és a la capital espanyola, on Soto desenvolupa la major part de la seva carrera artística.

Eva mostra la majoria dels seus dissenys a les xarxes socials que li serveixen per fer promoció, tot i que es venen a 'La Maison de Poupée', a Madrid. Com es pot veure en les fotos que comparteix Hurtado, Soto és un dels seus millors models, i fins i tot ha arribat a desfilar en les passarel·les que la dissenyadora es presenta.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris