Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Desenes de milers de persones omplen el centre de Barcelona per marxar a favor de la unitat d'Espanya

Alguns polítics com Albert Rivera o Xavier Garcia Albiol assisteixen a la concentració tal com mostren a les seves xarxes socials

 

Desenes de milers de persones omplen el centre de Barcelona per participar en la marxa a favor de la unitat d'Espanya i en contra de la independència de Catalunya, convocats per Societat Civil Catalana (SCC), sota el lema «Prou! Recuperem el seny». Els manifestants, vinguts de tot Catalunya i també d'altres punts de l'Estat, porten milers de banderes espanyoles, senyeres i algunes d'europees i criden consignes contra el 'separatisme' i contra el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. La marxa multitudinària ha d'arrencar a les 12 del migdia a la plaça d'Urquinaona i arribar a l'Estació de França baixant per la Via Laietana i pla de Palau. La manifestació compta amb el suport del PP i Cs.

 

La plaça d'Urquinaona és un dels punts de Barcelona que replega més persones, i una hora abans de l'inici de la concentració ja aplegava milers de persones amb banderes d'Espanya i de Catalunya a parts iguals. Alguns polítics contraris a la independència de Catalunya també han volgut mostrar a les xarxes el seu compromís amb aquestes concentracions, com ara Albert Rivera o Xavier Garcia Albiol, i les xarxes socials treuen fum amb publicacions de tot tipus que mostren que la d'avui també serà una concentració multitudinària.

 

 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris