ÚLTIMA HORA

Reunió sorpresa entre Torra i Puigdemont

Desmenteixen la mort de Sylvester Stallone

Frank Stallone, germà del mític actor de Rocky Balboa, ha sortit al pas dels rumors
Neguen la mort de Sylvester Stallone | Cedida

 

El rumor ha saltat al llarg d'aquesta tarda. El germà de Sylvester Stallone, però, ha sortit al pas de les especulacions per explicar que el seu germà estava sa i estalvi. El també actor, Frank Stallone, ha explicat a Twitter que algunes «ments cruels, dements i malaltes» s'havien inventat la mort del mític actor de films com Rambo i Rocky Balboa.  

 

«Els rumors sobre la mort del meu germà són falsos», ha explicat el germà mentre es preguntava quina classe de persones «pensen aquest tipus de coses per publicar-les».

 

No s'ha quedat aquí. De fet, aquest ha prosseguit amb el seu discurs recordant que aquest tipus de gent està «trastornada mentalment» i que «no mereixen un espai a la societat»

 

Unes imatges falses, el pretext de la invenció 

Sylvester Stallone ja ha estat víctima d'aquest tipus d'injúries en altres ocasions. Anys enrere, de fet, ja van sortir a la llum les mateixes fotografies que ara han intentat especular amb la mort de l'actor.

 

En aquestes, així mateix, es pot veure a l'actor pràcticament calb, a conseüència de la quimioteràpia. Les imatges podrien ser un simple muntatge o bé la caracterització d'aquest per alguna de les seves pel·lícules. 

 

 

Sylverster Stallone és un actor mític. Recordat per les seves interpretacions a Rambo o Rocky Balboa, i darrerament pel seu paper a Els Mercenaris i Guardians de la Galàxia 2, l'actor té ara 71 anys i viu a Nova York. Els seus seguidors, però, poden estar tranquils després que el seu germà hagi desmentit els rumors sobre la seva mort.