Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Destapen la fortuna de Joan Manuel Serrat: 5,8 milions d'euros

El cantautor català, de 74 anys, hauria apuntalat la seva carrera com a cantant amb un seguit d'empreses
Joan Manuel Serrat, en un concert al Castell de Perelada | CatalunyaDiari.cat

 

Males notícies per Joan Manuel Serrat. Si fa uns dies es destapava l’assetjament que havia patit la seva neta a l’AVE, el cantautor català ha vist ara com ‘El Español’ l’assenyala destapant la seva fortuna: 5’8 milions d’euros. El mateix mitjà, així mateix, parla també de les empreses i el seguit d’iniciatives que hauria tirat endavant el del Poble Sec per acumular aquesta cridanera fortuna.

 

Sempre segons informa el mitjà citat anteriorment, el cantant català d’èxits com ‘Mediterráneo’ i ‘Paraules d’amor’ hauria començat a combinar l’espectacle amb el món empresarial l’any 1983, amb l’empresa ‘Taller 83 S.A’ dedicada a «activitats recreatives d’entreteniment». A partir d’aquest punt, doncs, Serrat va anar fent camí fins acreditar als seus 74 anys, una fortuna d’uns sis milions d’euros.

 

Destapen la fortuna de Serrat

‘El Español’, al fil de la seva revelació, va més enllà per explicar que l’any 2017, Joan Manuel Serrat va tenir uns ingressos d’1,2 milions d’euros i per treure a la llum que l’any 2015 el cantant havia arribat a guanyar 5,3 ‘quilos’.

 

El diari anteriorment esmentat duu a terme una tasca d'investigació treuen a la llum dades que consten únicament Registre Mercantil, com la formació d’empreses vinculades a Serrat i els pertinents ingressos del cantant.  

 

Joan Manuel Serrat ha tornat a carregar contra l'independentisme | Cedida

 

 

Els 5,3 milions d'ingressos de l’any 2015, de fet, serien fruit d’una combinació de la tasca a sobre dels escenaris del cantant barceloní i dels beneficis d’un seguit de societats mercantils, entre les quals hi podem trobar una empresa vinculada al món de la gestió immobiliària.

 

La néta de Serrat, assetjada al tren

La néta del cantautor Joan Manuel Serrat, la periodista Luna Serrat, va denunciar el passat divendres, 27 de juliol, l’assetjament que va patir per part d’un home mentre viatjava amb AVE.

 

Luna Serrat, néta de Joan Manuel Serrat | Instagram

 

 

Aquesta, en aquest sentit, va relatar a les seves xarxes socials que havia viscut «una de les situacions més desagradables» de la seva vida després de l’assetjament per part d’un «home americà amb pinta de pocs amics».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris