Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Detenen 20 integrants d'una banda dominicana per l'assassinat d'un jove a Madrid

Quatre integrants del grup que el va assassinar ja han entrat a presó
Imatge del judici als integrants de la banda Dominican Don't Play | 20 minutos

 

La mort de Miguel de Cárdenas, un jove de 18 anys, en mans d'una banda llatina va sembrar el temor més absolut a Madrid. L'assassinat, que es va dur a terme durant les festes de Sant Agustín de Guadaliz, va consternar la capital espanyola perquè, en primera instància, no quedava del tot clar qui havia estat l'autor del succés. 

 

El cas es va produir el setembre passat, però el passat dimarts, 6 de febrer, el cas podria haver arribat a una fase definitiva. La Guàrdia Civil, de fet, ha detingut d'una vintena de joves —tots membres de la banda 'Dominican Don’t Play', a causa de la seva implicació directe amb el crim.

  

  

Així mateix, el Grup d'Homicidis de la Unitat Orgànica de la Guàrdia Civil de Madrid ha portat el cas des del passat 16 de setembre de 2017 —quan van ocórrer els fets— en el marc de l''Operació Ninis' i, ara, podria haver arribat a una conclusió final.  

 

Què va succeïr?

Els fets, així mateix, van ocórrer el passat 16 de setembre de 2017 durant les festes populars del municipi.

 

Els investigadors del succés expliquen que una baralla entre grups va ser el detonant de la tragèdia. Aquella nit, de fet, hi va haver una picabaralla amb el grup 'Dominican Don’t Play' com a protagonista i que es va saldar amb la mort de Miguel de Cárdenas. 

 

Aquest presentava una ferida greu al tòrax després d'un atac amb arma blanca i, tot i el seu trasllat a l'hospital, aquest va acabar perdent la vida a causa de l'agressió. 

Miguel de Cárdenas, el jove de 18 anys assassinat a Madrid | El Español

 

 

'Dominican Don’t Play', la banda detinguda

Alcobendas i San Sebastián de los Reyes són les dues localitats on la banda s'havia arrelat. A més, segons reporta la Guàrdia Civil, entre els detinguts hi ha el suposat autor material dels fets, l'instigador de la baralla i altres persones que van encobrir el delicte.

 

Les detencions, així mateix, es van dur a terme el passat dimarts, 30 de gener, i fins a cinc dels detinguts són menors d'edat. A més, durant els registres als locals del grup, la benemèrita va trobar diverses armes blanques i una plantació interna de 1.000 plantes de marihuana.

 

Finalment, se'ls imputa per delictes de pertinença a banda criminal, homicidi, renyina tumultuària, desordre públic i delictes contra la salut públic. A més, quatre integrants del grup ja han entrat a presó


 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris