rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Detenen 27 persones per 20 robatoris de rellotges d'alta gamma a Barcelona

El valor total dels objectes robats ascendeix a 312.000 euros

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut 27 persones com a presumptes autors de 20 robatoris, entre violents i furts, de rellotges d'alta gamma a Barcelona. Catorze dels arrestats han ingressat a presó, i la resta han quedat en llibertat amb càrrecs. Els detinguts coneixien molt bé el valor dels rellotges robats, i les possibilitats per vendre'ls posteriorment. En concret, els venien a països de l'Orient mitjà i del nord d'Àfrica, on actualment hi ha una forta demanda d'aquest tipus de productes. Entre tots, els lladres acumulen més de 250 antecedents policials, i el valor total dels rellotges sostrets ascendeix a 312.000 euros. 

La investigació va començar a finals d'octubre del 2016, després que els Mossos detectessin diversos casos de robatoris de rellotges d'alta gamma a la via pública, principalment als districtes de Ciutat Vella i l'Eixample de Barcelona. Els agents van poder establir, en un primer moment, que els lladres localitzaven a les víctimes a les portes de restaurants, hotels, discoteques, i altres llocs freqüentats per turistes amb un alt poder adquisitiu.

 

A continuació, i un cop seleccionada la persona, se li apropaven amb qualsevol pretext i feien maniobres de distracció al seu braç, per poder sostreure amb gran habilitat el rellotge, sense que aquest se n'adonés. Si la víctima es resistia o no veien clar que poguessin consumar el robatori amb aquesta tècnica, no dubtaven a fer ús de la violència per aconseguir el botí. Els autors són de nacionalitat belga i francesa, i integraven grups d'entre dues i cinc persones. Tot i que es coneixien i, de vegades, s'intercanviaven alguns dels objectes robats, no formaven part d'una organització criminal jerarquitzada que els coordinés. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris