Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Dia pateix una caiguda del 2,02% en les seves accions aquest dimecres

És la companyia amb més caigudes de l'Ibex 35
Imatge del supermercat DIA | Arxiu

 

La cadena de supermercats Dia s'ha convertit en la companyia amb més caigudes de l'Ibex 35 aquest dimecres, 11 d'octubre. En concret, la distribuïdora ha patit un descens de les seves accions del 2,02%. El principal motiu d'aquesta caiguda és un informe de JP Morgan, a més d'altres motius, ja que aquest banc d'inversió nord-americà ha retallat el preu objectiu de DIA, situant-lo en els quatre euros, un valor inferior al seu preu de mercat de 4,40 euros, segons el portal ‘La Información’. No obstant això, en les pròximes hores, encara podria perdre un 10%. En aquest sentit, JP Morgan ha recomanat a la companyia que tregui a borsa els seus negocis d'Argentina i Brasil, que permetrien valorar aquests negocis, que actualment la cadena de supermercats no tenia en compte. Aquesta podria ser una solució interessant, ja que des del passat 28 de juliol ha tingut un descens del 27%, és a dir, més d'una quarta part del seu valor en borsa s'ha perdut en tres mesos.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris