rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els diferents usos de la Coca-Cola a la neteja de la casa

Aquest refresc, pel seu gran component de productes químics, és un bon desengreixant, desincrustant, polidor de metalls i eliminador de taques difícils com greix, sang, òxid i calç
La Coca-Cola és un fantàstic desengreixant | Cedida
 

Coca-Cola té nombrosos usos a banda de refrescar els calorosos dies d'estiu o acompanyar un rom en una divertida nit. Aquesta beguda es compon de químics i molts d'ells es fan servir per a netejar o donar brillantor. De la salubritat del líquid per a la ingesta millor no parlar ,però del seu ús extern es poden treure múltiples beneficis.

La Coca-Cola és un excel·lent remei per netejar la casa. La podem fer servir, per exemple, per eliminar les taques difícils. Humitejant una mica un drap amb Coca-Cola i passant-ho directament sobre les taques de greix incrustades s'esvairan a l'instant.

Coca-Cola, el remei per a tot

També desapareixeran les taques de sang abocant-hi el refresc, deixant-lo actuar i rentant després de manera normal. A més, la podem fer servir per eliminar les males olors afegint un gotet del líquid com a additiu a la rentadora. Per eliminar l'òxid i la calç, també és perfecta, abocant el líquid eal vàter s'eliminen a l'instant les marques grogues d'òxid; o en les aixetes, les taques de calç.

 

Per eliminar les taques grogues d'òxid la Coca-Cola és perfecta | Cedida
La Coca-Cola és molt bon desincrustant | Cedida

 

Un altre ús que se li pot donar és com desincrustant per a les olles o les paelles que tenen el greix tan difícil de treure i que d'altra manera es tirarien a la brossa. Deixant bullir uns 20 minuts les olles o paelles amb el refresc i fregant una mica a continuació quedaran com noves. I, finalment, la Coca-Cola va perfecta per polir metalls preciosos, per exemple el coure or o plata, fregant lleument amb un drap humitejat amb el líquid.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris